Vezetői összefoglaló

A vállalkozásunk közel 20-éves múltra tekint vissza. Közel 15-éve szolgálja ki a nemzetközi igényket nagy megelégedéssel. A tulajdonos 1-2 fővel alakította a vállalkozást. Meghatározó volt, hogy a vállalkozásban résztvevő asztalos emberek egytől-egyig olyan személyiséggel rendelkeznek ami a pontosságot és a szépséget részesíti előnyben, mivel a tulajdonos is ebben érdekelt, ezért, ez a szemlélet jellemzi legjobban a vállalkozást. 

 

Bárki felkeresi a mai napon ezt a gyönyörű vállalkozást legelőször a szeretetet fogja megérezni mikor belép az ajtaján. Jelen pillanatban 20 fővel dolgozunk. Teljesen felszerelt gépparkkal és a legmodernabb kommunikációs szoftvereket és technológiával gyártunk bútorokat a nyugat-európai piacra. A vállalkozás készít egyszerűbb lamináltlapos bútorokat, tömörfából készült bútorokat, furnérból készült bútorokat és a legbonyolultabb intarziás bútorokat is. Elmondhatjuk, hogy az asztalosipar minden részét mesterfokuan ismeri és képes a megrendelőit minden téren kiszolgálni. 

 

Az általunk készített bútorok: -Konyhabútorok, Nappali bútorok, Gardróbszekrények, -Szálloda bútorok, -Orvosi rendelők bútorai, -Öntartós lépcsők, -Térelválasztókat és falburkolatok, -Kültéri nyílászárók, -Beltéri nyílás zárók, -Fafaragások, Intarziás bútorok, -Welness szállodák 3D-s furnéros zuhanyzóinak térelválasztó falait. Az asztalos anyagokon kívül felhasználunk és dolgozunk az alábbi alapanyagokkal: kőfurnér, műbeton, üveg, hajlitott üveg, fazettázott üveg, alumínium, márvánny, gránit, corián, montelli, inox. 20-éve a lagnagyobb beszállítókkal mint a Scachermayer, Reca, Blum, DuPont, Milesi, Wirpool, AutoCad, Apple dolgozunk együtt.

 

A vállalkozás képes az építészterveket és a belsőépítészeti terveket átlátni és értelmezni. Építész tervek alapján árajánlatot készíteni. Németül és angolul terveket egyeztetni és tárgyalásokat folytatni. A Jelenlegi kapacitásunkat képes kiszolgálni egy 50 szobás szálloda teljes berendezését 3-4 hónap alatt. Ezt a kapacitást tudjuk növelni amennyiben erre szükség lenne. A vállalkozás képes az elkészített bútorokat csomagolni és konténerezni úgy, hogy az a nagy biztonsággal szállítható legyen, akár több ezer kilóméterre távolságra is.

 

Próbáltam a vállalkozásunkat úgy bemutatni hogy az tiszta és teljes képet adjon azon érdeklődők számára. Remélem megismerjük egymást, és az eddig elért sikereket közösen, méginkább fokozni leszünk képesek, úgy, hogy a legnagyobb hozzáadott értéket és a lagnagyobb megelégedést nyújtsuk Önöknek, partnereinknek! 

 

Bízom a sikereinkben, bízom a közös munkában! 

Képek