Térelválasztók, burkolatok

Térelválasztók falak, falburkolatok asztalosipari tervezése, gyártása, beépítése. Az asztalosműhelyünk különféle falburkolatokat készít és szerelvényez. Megtalálható a kazettás, betétes úgy mint a minimal stílus is. Különböző betétes és furnéros falburkolatokat 20 éve gyártunk. Használunk olajozott és lakkozott felületeket is. Manapság legjobban az antikolt régifa hatás, annak stílusa a legkedveltebb ezen a téren. A régi faburkolatok úgy vannak kialakítva, hogy a régi hatást visszaadja. Ezen régi falburkolatoknál megtalálhatóak a régi szegek helyei és egyéb felhasználás során kialakított sérülés is.

 

Fontos megjegyezni a soproni asztalosműhelyünk készít vizes terekbe térelválasztófalakat, zuhanytereket fából! Minden további nélkül bevisszük a fát a vizes terekbe. Zuhanykabinok, 3D térelválasztó falakat fából, furnérból felületkezelve. Ezen 3D falakra felszereljük a zuhanyrózsákat és a térben nemcsak térelválasztófalakat kapunk, hanem zuhanyzásra alkalmas helyiséget!

 

Különböző welnessszálodák vizes tereit építjük úgy be fával, hogy az a víznek is ellenáll. Haszálunk öregbített falburkolatokat. Előszeretettel készítjük a welnesszközpontok vizes helyiségeit fából. A végeredmény egy roppant nagy luxus érzés ami a hírnevet méltón hirdeti.  

 

Fontos a megvílágítás a térelválasztó falainknál. A térelválasztó falainkat a legideálisabban világítjuk meg. Különböző mozgásérzékelős kapcsolórendszerekkel tesszük a térelválasztó falainkat mégszebbé. A legjobb fényeket szereljük be neked, hogy ezzel is emeljük a komfortérzetedet. Már a térelválasztó falaknál is megjelentek a különböző mozgásérzékelős kapcsolók és a fényerősségszabályzóval elátott ledes fénycsíkok. Így ha éjszaka szeretnéd használni a medencét, akkor is megteheted, mert jelzőfénnyel megvilágított. A luxus legtökéletesebb formája elérhető számodra is.


Képek