Szálloda bútorok

Szállodabútorok teljes bútorainak tervezése, gyártása és beépítése. Vállalkozásunk képes különböző szállodai bútorok bútorait legyártani és beszerelni. Kapacitásunk kb. 60-80 szobás szállodai szobák, appartmanok felszerelését tudja elvégezni. A szállodai bútorok gyártásánál leggyakrabban komlett előzetesen elkészített terveket valósítunk meg.

 

A szállodai szobák gyártása során minden olyan szabványnak megfelelünk melyet az Európai Unió előír. A szállodai bútorainknál a nagy kopásállóságú anyagokat használjuk. Képesek vagyunk a lagjobb kárpitokat beszerezni és a bútorainknál alkalmazni. Az álatlunk szerelt szállodai szobák dizájnosak és praktikusak is egyben. A legjobb kárpitosokkal dolgozunk együtt. A szállodai kiegészítők Sokszor kérik tőlünk pl. éghetetlen kárpitos anyagokat, szerezzünk be, felkészültünk a hasonló igényekre és könnyedén kiszolgáljuk az ilyen kéréseket is.

 

A szállodai bútoroknál olyan vasalatokat használunk amik csak és kizárólag erre a szegmensre lettek kifejlesztve. A szállodai vasalatbeszállítóink a Scacermayer Kft. Olyan vasalatokat használunk fel aminek a felhasználásával praktikusan pillanatok alatt változtatható tereket tudunk szétválasztani és összekapcsolni. Különböző összecsukható térelválasztó elemeket gyártunk fából tökéletes funkcionális működést garantálva. Eltérő vendégvasalatokat, asztalvasalatokat használunk, hogy átalakítható legyen egy étkezőasztal vagy akár egy szervízasztal. Elektromosan működő, kiemelkedő bárszekrényvasalatokkal és egyéb médiavasalatokkal nyerünk minél több teret és tesszük exclusivvá a szállodai bútorainkat.

 

A szállodai bútorainknál használunk különböző falburkolatokat, kőfurnért, 3D-s falakat akár kőből akár fából. A szállodai bútorainknál használt kőfurnért átvilágítjuk, hogy érzelemgazdag felületet kapjunk.

 

A szállodai bútorainkat a legideálisabban világítjuk meg. Különböző érintőkapcsolókkal kapcsolhatsz tökéletes megvilágítást. A legjobb fényeket szereljük be neked, hogy ezzel is emeljük a komfortérzetedet. Már a szállodai bútoroknál is megjelentek a különböző mozgásérzékelős kapcsolók és a fényerősségszabályzóval elátott ledes fénycsíkok – Ezzel érjük el a legmagasabb komfortérzetet.


Képek