Orvosi rendelők bútorai

Rendelők bútorai, orvosi rendelők bútorainak tervezése, gyártása és beépítése. Vállalkozásunk képes olyan bútorokat gyártani melyek az orvosi rendelők, műtők bútorai. Az orvosi rendelőkbe gyártott bútoraink antibakteriális anyagból készülnek. Alkalmazunk vízzáró élzárást és minden olyan anyagot amit az előírások megkövetelnek. Rendelőkbe nagy előszeretettel használnak coriánt, mely egy nagyon könnyen tisztítható anyag. Ebből az anyagból olyan felületeket hozunk létre melyeken nincs illesztés, így egy homogeny felületet kapunk. Használunk még természetes anyagokat pl.gránitot, hogy a vegyszerek ne okozzanak felületi elváltozást mégis könnyen tisztíthatóak legyenek.

 

Nagy hangsúlyt fektetünk a megvilágításra amely egyben steril környezetet is megteremti. A legkorszerűbb fénytechnikával szereljük az általunk készített orvosi rendelők bútorait. Mozgásérzékelővel szereljük a szekrényeket vagy akár a fiókos rendszereinket, így érjük el a és vigyázunk a steril kialakított környezetünkre. Egy orvosi rendelőbe csak és kizárólag oda világítunk ahová szükséges, de azt a legmegfelelőbben tesszük.

 

Az egyedi igényeket teljesen figyelembevesszük amikor egy ilyen orvosi renelőt tervezünk. A tulajdonossal egyeztetve készítjük el a rendelő funkcionális terveit, majd azután választjuk ki a legmegfelelőbb anyagokat egy adott térbe egy adott bútordarabra, hogy a mindennapi munkánkat segítse.

 

Vállalkozásunk több fogászíti rendelőt, ügyvédi iroda bútorait készítette el és építette be. Elmondhatjuk, hogy minden orvos megrendelőnk nagyon meg volt elégedve a kapott bútorokkal.


Képek