Öntartós lépcsők

Lépcsők tervezése, gyártása és beépítése. Az asztalosműhelyünk különféle lépcsőket gyárt. Az összes megtalálható fafajból késztjük a húzott vagy akár egyenes lépcsőinket. A lépcsőgyártás a vállalkozás erőssége, minden lépcső kihívás és a késztermék egy ékszer egyben. Közel 20 éve gyártunk különféle típusú lépcsőket. Ez alatt az idő alatt több száz lépcsőt gyártottunk és építettünk a helyére. Elmondhatjuk, hogy kivétel nélkül garanciális problémánk nem volt!

 

Szerkezetileg úgy készítjük el a lépcsőinket, hogy a használatuk során csendesek maradnak és az akár nagobb igénybevétellel sincs hangjuk. Akár egy 100kg-os ember is gond nélkül felszaladhat a lépcsőinken, nem lessz hangja. Készítünk -öntartós lépcsőket, -pofafás lépcsőket, -pofafa nélküli lépcsőket, -dizájn lépcsőket…. és lépcsőburkolásokat.

 

A legfőbb szempont egy falépcső kialakításánál a lépcsőfokok szabály szerinti kiosztása, hogy a lépésmélység és a lépésmagasság a legmegfelelőbb legyen. Ez által lesz egy lépcső kényelmes és funkcionálisan használható.

 

A falépcsőinket kiegészítjük amennyiben szükséges az alsó lépcsőfokokba elhelyezett fiókokkal. Lépcsőinkhez készítünk fa, fém vagy akár teljes üvegkorlátot is. Az összes nálunk készült falépcsőt az Európai szabványoknak megfelelően gyártjuk és építjük a helyére.

 

Lépcsőinknél szinte minden fafaj megtalálható. A megrendelőink nagy része keményfát részesíti előnyben ami a tartósságot és a szerkezeti biztonságot adja. Fontos szempont a lépcső felületkezelése milyen anyagokkal készüljön. A lakkozott lépcső nehezebben, míg az olajozott lépcső könnyebben, akár a helyszínen is javítható.

 

Fontos a megvílágítá a lépcsőknél. A lépcsőinket a legideálisabban világítjuk meg. Különböző mozgásérzékelős kapcsolórendszerekkel világítjuk meg a lépcsőfokokat amikor használod. Így kapsz tökéletes megvilágítást a használat során. A legjobb fényeket szereljük be neked, hogy ezzel is emeljük a komfortérzetedet. Már a lépcsők felhasználásánál is megjelentek a különböző mozgásérzékelős kapcsolók és a fényerősségszabályzóval elátott ledes fénycsíkok. Így ha éjszaka szeretnéd használni a falépcsőt azt gond nélkül teheted meg, mert jelzőfénnyel megvilágított.


Képek