Nappali bútorok

Komlett nappalibútorok tervezése, gyártása és beépítése. Olyan nappali bútorokat tervezünk és gyártunk melyek dizájnosak és teljesen ellátják feladataikat. Két magasan képzett termék és bútortervező készíti el a nappalibútorok terveit, amely alapján gyártjuk a készterméket. A tervezésre és az egyeztetésekre fordítunk hangsúlyt, hogy a gyártás minél zökkenőmentesen működjön.

 

A nappali bútorainknál használunk különböző falburkolatokat, kőfurnért, 3D-s falakat akár kőből akár fából. Készítünk -tömörfából nappalibútort, -furnérból nappalibútort, -magasfényű nappalibútort, selyemfényű nappalibútort. A nappalibútoroknál használt kőfurnért átvilágítjuk, hogy hogy érzelemgazdag felületet kapjunk. Olyan nappalibútort gyártunk, ami a mindennapokat kényelmesen kiszolgálja és funkcionálisan maximálisan betölti szerepét.

 

Sokszor használunk falra szerelt, úgynevezett lebegő bútorokat, polcokat. Elcsúsztatott asszimetrikus elrendezéseket is sokesetben felhasználjuk. A teret a legtökéletesebben kihasználva, funkcionális és dizájnos bútordarabot tervezünk és állítunk az élettérbe.

 

A nappalibútort a legideálisabban megvilágítjuk. Különböző érintőkapcsolókkal kapcsolhatsz ideális megvilágítást. A legjobb fényeket szereljük be neked, hogy ezzel is emeljük a komfortérzetedet. Már a nappalibútoroknál is megjelentek a különböző mozgásérzékelős kapcsolók és a fényerősségszabályzóval elátott ledes fénycsíkok. Már nemcsak “bútort” gyártunk neked, hanem az egész összhangot teremtjük meg neked!


Képek