Konyhabútorok

Komplett konyhabútorok tervezése, gyártása és beépítése. Megtervezzük és legyártjuk a megálmodott konyhabútort. Asztalosüzemünk 20 éve gyárt konyhabútorokat magas minőségben. Tömörfa konyhabútor, Furnéros konyhabútor, magasfényű konyhabútorok gyártását és beépítését vállaljuk.

 

Konyháinkban dolgozunk kővel, fával, üveggel, aluminiummal, coriannal és különböző akrylos felületekkel. Felhasznáunk olyan vasalatokat ami funkcionálisan segíti a konyha használatát.

 

A konyhabútorainkban a konyhai gépeket is beletervezzük és a konyha beszerelés folyamán szakszerűen beépítjük. Az asztalosműhelyünk a legjobb konyhai gépek forgalmazását végzi, így teljesen felszerelt, komplett konyhát tudunk beszerelni a megrendelőink számára. Konyháinkban figyelünk a részletekre, pl.külső motoros páraelszívót ajánlunk neked, így nem lesz a konyhánkban a főzés közben hangzavar….

 

A Konyhai munkapultjainkat készítünk Gránitkőből, Corianból, Saválló acélból, de megtalálható a hagyományosnak mondható laminált munkalap is. Készítünk a konyhai munkapulttal teljesen egybegyártott mosogatótálcát coriánból, saválló acélból - a könnyebb tisztítás végett.

 

Különbőző vasalatokat használunk a konyhabútoraink funkcionális működését segítve. Különböző 180 fokos pántokat, kissebb, nagyobb, akár 2 méteres kamravasalatokat használunk, sarokpolcokat kitöltő polcrendszereket szerelünk a konyháinkba, hogy a teljes teret kihasználhassuk.

 

Konyhádat a legideálisabban megvilágítjuk. Különböző érintőkapcsolókkal kapcsolhatsz ideális megvilágítást azon a helyen amiben dolgozol. A legjobb fényeket szereljük be neked, hogy ezzel is emeljük a komfortérzetedet. Már a konyhában is megjelentek a különböző mozgásérzékelős kapcsolók és a fényerősségszabályzóval elátott ledes fénycsíkok. Ezzel less teljes komfortérzet egy általunk gyártott konyhabútorban.

 

Elvárásaink a konyhabútorral szemben a legmagasabbak, hiszen mindennapos, intenzív igénybevételnek van kitéve. Szépségén kívűl a stabil működésre is oda kell figyelni. A konyhabútor funkcionalitása és a dizájnja teljesen összhangban kell legyen.


Képek