Iroda bútorok

Az asztalosműhelyünk készít egyszerűbb irodabútorokat, lamináltlapos irodabútorokat, és a komolyabb furnéros, vagy akár festett irodai bútorokat is. Foglalkozunk még különleges és nagyon exclusive intarziás irodai bútor gyártással, különböző stílusokban. Amennyiben komolyabb koncepcióról van szó, abban az esetben a tervrajzok mellé látványtervet késztünk, hogy vizuálisan is képesek legyünk bemutatni a készterméket.
 

Ezekben az irodai bútorokban használunk különféle vasalatokat amik elektromosan kezelhetőek. Legyen akár monitorsüllyesztő vagy akár bárszekrény vasalata. Felhasználunk még az asztalainknál vendégasztal vasalatot, amivel az asztal mérete megduplázható. Ezeket a bútorvasalatokat hosszú évek óta használjuk, nagy biztonsággal.
 

Az irodai bútorainkhoz szorosan kapcsolódnak pl. a falburkolatok, gerendás állmennyezetek. Ezen bútorelemekkel teljesen befejezzük és kialakítjuk az iroda végleges képét. Készítünk íróasztalokat, tárgyalóasztalokat vagy nagyon komoly faragott intarziás barokk bútorokat. Komplett szekrénysorokat, irattartókat és számítógépes asztalokat is. Használunk különbőző kárpitokat. Felhasználunk olyan bőröket, filceket, textileket, melyek éghetetlenek és a különösen nagy igénybevételre vannak kifejlesztve.
 

Az irodai bútorainknál is fontos a megvilágítás. Az irodai bútorainkat a legideálisabban világítjuk meg. Különböző mozgásérzékelős vagy akár helyzetérzékelős kapcsolórendszerekkel tesszük az irodát még funkcionálisabbá. A legjobb fényeket szereljük be neked, hogy ezzel is emeljük a komfortérzetedet. Már az irodai bútoroknál is megjelentek a különböző mozgásérzékelős és helyzetérzékelős kapcsolók, és a fényerősségszabályzóval elátott ledes fénycsíkok. A luxus legtökéletesebb formája elérhető számodra is, és nem is drága…


Képek