Hálószoba bútorok

Komplett hálószoba bútorok, asztalosipari tervezése, gyártása, beépítése.

Minden ami hálószobával kapcsolatos bútor azt elkészítünk. Készítünk ágyakat, komódokat, beépített szekrényeket, éjjeli szekrényeket.

Nagyon sokféle hálószoba bútort készítettünk. Különfele megrendelői igényeket teljesítettünk már. A hálószoba meghatározó eleme a francia ágy. Tapasztalataink azt mondatják velünk, hogy az ágyak közül legtöbbet a lebegő ágyat készítjük. Ez azért van, mert a lábak nem láthatóak és kevésbé zavaró funkcionálisan is. Dizájnosak és modern hatásuk miatt ők a legkedveltebbek.
 

Ezeknél a bútoroknál is felhasználunk kárpitozott elemeket. A hálószoba bútorainkat is készítjük furnérral, festve vagy akár tömörfából is. Amikor egy hálószoba bútorait kialakítjuk, akkor figyelünk arra, hogy minden elem összhangban kerüljön a másikkal. pl. a furnéros elemeknél a rajzolat minden bútordarabban megtalálható és megeggyező legyen.
 

Rengeteg féle textilt használunk a hálószobába. Ezek a kárpitok a helyszínen az irodánkban kézzelfoghatóak és kiválaszthatók. Minden színt és anyagot meg lehet nézni és meg lehet fogni. Nagyon sok praktikus és ötletes tanáccsal segítjük a megrendelőinket, hogy a berendezni kívánt helyiség hosszú időre segítse a mindennapjainkat.
 

Hálószobáinkat is felszerelük különböző világításokkal amiket a bútorainka építünk. Igyekszünk a legoptimálisabb megvilágítást felszerelni, hogy a komfortérzetet a pihenésnél is el tudjuk érni.


Képek