Gardrób szekrények

Teljesen felszerelt gardróbszekrények tervezése, gyártása és beépítése. A gardrobszekrények elsősorban a funkcionalitásukkal híresek. Mindenki szereti ha teljesen kiszolgálja a használóját. 20 éves tapasztalatunkat adjuk cserébe amikor egy gardrobszekrényt tervezünk neked.

 

Különböző vasalatokat használunk. Meg sem kell mozdulnod, köréd építjük a ruhatáradat kiszolgáló polcrendszert. A gardrobszekrényedet különböző praktikus létrákkal szereljük fel, amit könnyen mozdíthatsz, hogy a magasan lévő részeket is kihasználhasd. Olyan tartókat rejtett fiókokat tervezünk, hogy minden részletét kihasználd a bútorodnak. Használunk különböző méretű ruhalifteket, nadrág és szoknya tartókat amik rendszerezik a különböző típusú ruhadarabokat. A gardróbszekrény elrendezését úgy alakítjuk ki, hogy öltözködésünknek megfelelő magasságokban talád az inget, nadrágot vagy akár szoknyát.

 

A gardróbszekrényeink: –tömörfából készült gardróbszekrények, -furnérból készült gardróbszekrények, -festett gardróbszekrények, -magasfényű gardróbszekrények, üveges gardróbszekrények, tükrös gardrobszekrények,

 

A gardróbszekrényeket a legideálisabban megvilágítjuk. Különböző érintőkapcsolókkal kapcsolhatsz ideális megvilágítást. A legjobb fényeket szereljük be neked, hogy ezzel is emeljük a komfortérzetedet. Már a gardrobszekrényeknél is megjelentek a különböző mozgásérzékelős kapcsolók és a fényerősségszabályzóval elátott ledes fénycsíkok. Ezzel átláthatóvá téve a zegzugos gardróbszekrényt.


Képek