Fürdőszoba bútorok

Építésztervek és egyedi elképzelések alapján gyártunk különböző stílusú főrdőszoba bútorokat a megrendelőink számára. Vállalkozásunk saját tervezéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy bármilyen fürdőszoba bútor elképzelést képesek vagyunk megvalósítani.

Egy fürdőszobai bútor legnagyobb elvárása a vízállóság. Olyan anyagokat használunk ami teljesen vízzáró és a páratartalmnak is ellenáll. Minden fürdőszobai bútorunk élzárását vízzáró élzárással készítjük, hogy az, a legnagyobb igénybevételt is képes legyen ellenállni. Általában lamináltlapból készítjük a fürdőszobai bútoraink korpuszait, és egy komolyabb frontal szereljük. A frontok lehetnek, magasfényű vagy selyemfényű festett frontok, lehetnek még akrylal vagy corian szereltek, ami szintén teljesen vízhatlan felületet képez.
 

Készítünk még furnéros fürdőszobabútort és tömörfa fürdőszoba bútort is. Vannak olyan bútoraink amiket olajozunk és viaszolunk. Ezekre a bútorelemek nagyobb odafigyelést igényelnek. Azt szoktuk tanácsolni, hogy, az állóvizet nem bírja ezért nem állhat meg a víz a felületükön. Egyszerűen csak le kell törölni, ezzel vigyázunk rá!
 

A fürdőszoba bútorainkra 5 éves garanciát vállalunk. Ezekben a fürdőszoba bútorokban is léteznek olyan vasalatok amik a bútorok nehezen hozzáférhető helyeit is nagymértékben kihasználják. Készítünk még szaunapadokat, sótéglafalakat, minden olyan bútort ami a fürdőszobákhoz szorosan kötődik.
 

Szereljük különféle LED fénnyel ami teljesen vízhatlan, és biztonságos világítást nyújt. Újjaban megjelentek a helyzetérzékelős kapcsolók amik nagymértékben biztosítják a komfortérzetünket a fürdőszobáinkban. Nincs kapcsoló, akkor kapcsolnak be bizonyos fények, ha a helyiségben tartózkodunk.


Képek