Bútortervezés

A vállalkozásunk két tervezővel segíti a megrendelőket. Minden megrendelésről tervrazot készítünk melyet a megrendelővel közösen átbeszélünk. Az előzetes árajánlathoz egy egyszerű volalrajot készítün mely segítségével a kalkulációt elkészítjük. Az elfogadott árajánlat után készítjük el a bútor, bútorok teljes 3D tervrazait. Ezeket a rajzokat a megrendelő változtathatja mindaddig míg az alapanyagot meg nem rendeltük. Az alapanyag megrendelése után már a tervrajzon változtatni nem lehetséges.

A tervezés is mint a gyártás, több hozzáértő kézen megy keresztül azért, hogy az esetleges hibákat elkerülhessük és teljesen kizárjuk. Lehetőség van az irodában a tervezőkkel konzultációt folytatni az esetleges igényekről vagy a helyiség éppen aktuális kihasználásáról.


A bútorok tervrajzait szakmailag elismert tervezők tervezik. Az Ő tudásuk nagyban hozzájárul a terek funkcionális kialakításához. A vállalkozás mindent megtesz a legtökéletesebb elrendezés kialakítására. A tervrajzok AUTOCAD rajzprogramban készülnek. Ezeket a rajzokat kiszínezzük és rendereljük, hogy élethű képeket kaphassunk a gyártandó bútorainkról. Dolgozunk még építész tervek alapján de a gyártandó bútorokat kivétel nélkül megtervezzük, az esetleges félreértések elkerülését kizárva.


Várunk Téged az irodánkban egy konzultációra ahol megismerhetsz minket és az életterünket. Várjuk, hogy megbízást adjon számunkra egy vagy akár több bútor tervezésére és gyártására, hogy bizonyosságot adjunk az eddig megszerzett tapasztalatainkról, tudásunkról.


Képek